Om meg

Bildet mitt
-Vi tilbyr produkter fra en rekke nye & spennende designere som hittil har vært lite kjente på det norske markedet. Trenger du interiørarkitekt privat eller til prosjekt, ikke nøl med å ta kontakt. Vi har både små og store prosjekt å vise til. // -We offer products from a variety of new & exciting designers, many of them up & coming, yet not discovered on the Norwegian market. If you need interior designers/architects for your private home or bigger projects, don't hesitate to contact us. We have a big range of various projects to show.

onsdag 6. oktober 2010

La Lampe Gras

La Lampe Gras
I 1921 designet en ung mann ved navn Bernard-Albin Gras en serie lamper som skulle brukes på kontor og i et industriellt miljø. “The Lampe Gras” som den kom til å hete blev den typiske Franske Arkitekt-lampen. Fantastisk i sin enkle men vakre design helt uten skruer og bolter blev den raskt en kult-lampe i Frankrike.


Just denne lampen er en av de første tingene som er designet for industri, men som fort blev adoptert som interiør dekor i de private hjem. Produktionen av “Lampes Gras” stoppet da andre verdenskrig brøt ut, og det er først nå som man startet å lage denne lampen for hånd igjen... Disse får du selvfølgelig hos oss på eske! Prisen varierer fra 3600:-                          
                                   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar